Fotokurser

Jeg er tilbage fra næsten 2 års langturssejlads og tilbyder igen personlige fotoworkshops og genoptager efter behov mine fotokurser.
Har du lyst til at blive en bedre fotograf? – Jeg underviser både virksomheder og private i fotografering. Undervisningen foregår i små hold med maks 10 deltagere i mit eget studie, da det giver en hyggelig personlig stemning. Kurserne er både teori og praktiske øvelser, så husk at medbringe kamera!

Fotokurserne varer ca. 3 timer og inkluderer drikkevarer og en let forfriskning. Kurserne afholdes i mit studie på Nybrovej 75 i Gentofte.

Pris pr. kursus: 800 kr.

 

Fotokursus A – Kend dit Kamera

Det basale kursus for dig, der har købt et spejlrefleks- eller systemkamera. Du lærer at betjene- og få det optimale ud af dit kamera uden at skulle kende en masse teori. Du kan læse mere om kurset her.

Fotokursus B – Væk fra Auto

Kurset giver dig en basal forståelse for blænde, lukkertid og ISO, så du kan arbejde manuelt med kameraet. Derudover kommer vi til at beskæftige os med teknikker indenfor blandt andet portræt-, børne- og naturfotografering. Du kan læse mere om kurset her.

Fotokursus C – Kom videre med dine billeder

Fotokursus C er for personer, som har deltaget i fotokursus B. Vi kommer bl.a. til at beskæftige os med avanceret flashfotografering, valg af objektiv, brug af spejllås, dybere forståelse af lysmåling og lærer at bruge histogram mm. Du kan læse mere om kurset her.

Fotokursus D – Billedredigering Lightroom

Som fotograf er det vigtigt at kunne udnytte de digitale muligheder fuldt ud. På dette kursus lærer du at efterbehandle dine fotos.
Kurset varer 3 timer og omhandler billedredigering i Lightroom og Photoshop, workflow backup og kalibrering af skærm. Du kan læse mere om kurset her.

Personlige fotoworkshops

Ud over almindelige kurser, laver jeg personligt tilrettelagte fotoworkshops. Det kan være undervisning i studiefotografering, avanceret flashfotografering, gennemgang af funktionerne i netop dit kamera, eller andre emner, jeg har kompetance til at undervise i. Workshops for 1 til 4 deltagere koster 1.250 kr./time (minimum 1 time).

Se mere på Facebook

ArpPhoto Fotokurser på Facebook

En kursusdag i studiet

 

“Tak for et godt kursus. Jeg har ikke bestilt andet end at lege med kameraets manuelle funktioner…”

Bjørn Lau Jensen

“Tak for et meget lærerigt kursus. Synes kurset var godt skruet sammen og at du havde nogle gode øvelser med….
Trine Henriksen
 
“Jeg syntes det var et rigtigt godt kursus. Det var præcist doseret, så jeg selv kan arbejde videre med mulighederne i kameraet…”
Karsten Fick