Bryllupsfotograf

Bryllupsbilleder

photocrati gallery

 

 
“Kære Christian, Jeg har slet ikke ord, jeg er dybt rørt…tusind tak for de smukke optagelser”
Kirsten Hasseriss

 

 

Stor Bryllupspakke – 14.000 kr.

Pakken inkluderer fotografering i kirken, fotosession på en time samt 3 timer af fest/reception. I alt 6 timers fotografering på dagen. I får et slideshow på nettet, hvor I og jeres gæster kan logge ind og se billederne. Derudover får I et USB kort (4 GB) med alle gode billeder (ca. 350 stk.) udvalgte i sort/hvid, 4 A4 billeder og 10 A5 billeder, I selv udvælger. Jeg redigerer/retucherer billederne inden I får dem. Derudover tager jeg forlovelses/kærestebilleder en måneds tid inden brylluppet, inkl. 4 A5 billeder.

Mellem Bryllupspakke – 9.000 kr.

Pakken inkluderer fotografering i kirken, fotosession på en time og fotografering til reception. Jeg ankommer til kirken ca. en halv time inden bruden og fotograferer kirken, gæsters ankomst, brudgom med forlover, brud i våbenhus, alt jeg må under vielsen samt udenfor kirken, når I kommer ud. Efter vi har taget en session med jer alene, deltager jeg I receptionen en time og fotograferer feks at I skærer bryllupskage. I alt ca. 4 timers fotografering. I får et slideshow på nettet, hvor I og jeres gæster kan logge ind og se billederne. Derudover får I et USB kort (4 GB) med alle gode billeder (ca. 200 stk. – udvalgte i sort/hvid), et A4 billede og 6 A5 billeder, I selv udvælger. Jeg redigerer/retucherer billederne inden I får dem.

Lille Bryllupspakke – 6.500 kr.

Pakken inkluderer fotografering i kirken samt efterfølgende fotosession på en time. Jeg ankommer til kirken ca. en halv time inden bruden og fotograferer kirken, gæsters ankomst, brudgom med forlover, brud i våbenhus, alt jeg må under vielsen samt uden for kirken, når I kommer ud. I alt ca. 2,5 times fotografering. I får et slideshow på nettet, hvor I og jeres gæster kan logge ind og se billederne. Derudover får I et USB kort (4 GB) med alle gode billeder (ca. 130 stk. – udvalgte i sort/hvid), et A4 billede og 6 A5 billeder, I selv udvælger. Jeg redigerer/retucherer billederne inden I får dem.

Bryllupssession – 4.000 kr.

Vi laver en times fotosession et sted, I selv vælger eller som vi finder sammen. I får et slideshow på nettet, hvor I og jeres gæster kan logge ind og se billederne. Derudover får I et USB kort (4 GB) med alle gode billeder (ca. 40 stk.  – udvalgte billeder i sort/hvid), et A4 billede og 4 A5 billeder, I selv udvælger. Jeg redigerer/retucherer billederne inden I får dem.

 

Bryllupspakkerne fungerer i udgangspunktet godt og giver et overblik over, hvad bryllupsfotografering koster. Jeg laver dog gerne en individuel aftale med jer, som passer til netop jeres behov.

 

Alle priser er inklusive moms og rimelig kørsel fra Gentofte (ca. 30 min). Priser på ekstra print takkekort mm. kan ses her.