Weightless vinder BLUE Ocean Film Festival

Undervandsfilmen WEIGHTLESS – Emotional Freediving som jeg har produceret sammen med Toni fra Soundcomposer har vundet BLUE Ocean Film Festival in Monterey i kategorien bedste kortfilm!
Jeg er desværre ikke med i USA, så det er Toni, der modtager statuetten.

http://www.weightlessemotions.com/archives/796

ArpPhoto anno 1986

I forbindelse med min 30 års fødselsdag sidste år dukkede et billede op. Jeg anede ikke, det eksisterede. Det er sket lidt på 26 år- både med mig og de kameraer vi bruger.

 

Foto: Henning Arp-Hansen

 

“WEIGHTLESS – Emotional Freediving” runder 200.000 visninger på Youtube

I januar måned 2011 producerede og filmede jeg sammen med min gode ven Toni fra Soundcomposer en kortfilm, der viser fridykning fra en åndelig side. WEIGHTLESS – Emotional Freediving har fået en fantastisk modtagelse over hele verden.  Vi er blevet nomineret og vist på indtil videre 7 filmfestivaler bl.a. den danske Filmkraft Festival i Ålborg. Dele af filmen har været brugt i reklamemateriale for den franske bog La Pyramide du Bonheur og vi modtager løbende e-mails fra fridykkere og andre interesserede, der er begejstrede for filmen. I går skete det så, filmen rundede 200.000 visninger på Youtube.

Tusind tak til alle for jeres opbakning og hjælp!

 

I kan læse mere om projektet på hjemmesiden: www.WeightlessEmotions.com

Konfirmationsbilleder

Så er konfirmationssæsonen efterhånden forbi. Jeg har i år haft fornøjelsen af at tage billeder både ude i kirkerne og i mit studie. Det er slående så stor forskel der er i udrykket på billeder taget i kirken og så i studiet. Studiebillederne har et meget mere roligt, harmonisk udtryk, hvor kirkebillederne har mere nerve og stærkere følelsesmæssigt udryk. I år har det været slående for mig for godt bege løsninger fungere til trods for forskellene.