Weightless vinder BLUE Ocean Film Festival

Undervandsfilmen WEIGHTLESS – Emotional Freediving som jeg har produceret sammen med Toni fra Soundcomposer har vundet BLUE Ocean Film Festival in Monterey i kategorien bedste kortfilm!
Jeg er desværre ikke med i USA, så det er Toni, der modtager statuetten.

http://www.weightlessemotions.com/archives/796

Posted in Projekter

ArpPhoto anno 1986

I forbindelse med min 30 års fødselsdag sidste år dukkede et billede op. Jeg anede ikke, det eksisterede. Det er sket lidt på 26 år- både med mig og de kameraer vi bruger.

 

Foto: Henning Arp-Hansen

 

Posted in Om ArpPhoto

360 graders virtuel panorama af mit studie

For jer, som ikke har haft muligheden for at lægge veje forbi mit studie endnu, har jeg lavet en 360 graders virtuel panorama. I kan se den ved at klikke her:

http://arpphoto.dk/panorama/ArpPhoto/studie.htm

Man trykker med venstre musseknap og trækker i billedet. Hjulet på musen zoomer ind og ud.

Posted in Om ArpPhoto

“WEIGHTLESS – Emotional Freediving” runder 200.000 visninger på Youtube

I januar måned 2011 producerede og filmede jeg sammen med min gode ven Toni fra Soundcomposer en kortfilm, der viser fridykning fra en åndelig side. WEIGHTLESS – Emotional Freediving har fået en fantastisk modtagelse over hele verden.  Vi er blevet nomineret og vist på indtil videre 7 filmfestivaler bl.a. den danske Filmkraft Festival i Ålborg. Dele af filmen har været brugt i reklamemateriale for den franske bog La Pyramide du Bonheur og vi modtager løbende e-mails fra fridykkere og andre interesserede, der er begejstrede for filmen. I går skete det så, filmen rundede 200.000 visninger på Youtube.

Tusind tak til alle for jeres opbakning og hjælp!

 

I kan læse mere om projektet på hjemmesiden: www.WeightlessEmotions.com

Posted in Projekter

Fotokursus

Så er min nye side for fotokurser kommet op www.arpphoto.dk/fotokursus/

Der vil løbende komme nye datoer, efterhånden som kursusdagene bliver fyldt. Jeg tilbyder også personlige wokshops for op til 4 personer af gangen. Thorsten Drejer fra Dankvart film har lave en lille video fra en kursusdag:

Fotokurser hos ArpPhoto from Thorsten Dreijer on Vimeo.

Posted in Fotokurser

Konfirmationsbilleder

Så er konfirmationssæsonen efterhånden forbi. Jeg har i år haft fornøjelsen af at tage billeder både ude i kirkerne og i mit studie. Det er slående så stor forskel der er i udrykket på billeder taget i kirken og så i studiet. Studiebillederne har et meget mere roligt, harmonisk udtryk, hvor kirkebillederne har mere nerve og stærkere følelsesmæssigt udryk. I år har det været slående for mig for godt bege løsninger fungere til trods for forskellene.

 

Posted in Konfirmationsbilleder, Portrætbilleder