“WEIGHTLESS – Emotional Freediving” runder 200.000 visninger på Youtube

I januar måned 2011 producerede og filmede jeg sammen med min gode ven Toni fra Soundcomposer en kortfilm, der viser fridykning fra en åndelig side. WEIGHTLESS – Emotional Freediving har fået en fantastisk modtagelse over hele verden.  Vi er blevet nomineret og vist på indtil videre 7 filmfestivaler bl.a. den danske Filmkraft Festival i Ålborg. Dele af filmen har været brugt i reklamemateriale for den franske bog La Pyramide du Bonheur og vi modtager løbende e-mails fra fridykkere og andre interesserede, der er begejstrede for filmen. I går skete det så, filmen rundede 200.000 visninger på Youtube.

Tusind tak til alle for jeres opbakning og hjælp!

 

I kan læse mere om projektet på hjemmesiden: www.WeightlessEmotions.com